• Wilbargers 3 dages kursus i Sensorisk intolerance

Er du ergoterapeut eller fysioterapeut og vil du gerne lære hvordan du kompetent og effektivt udreder og giver behandling til klienter med Sensorisk intolerance?

• Wilbarger course in Sensory Defensiveness 2016

This rare oppotunity to invite our International occupational and physiotherapist colleagues is finaly a reality. Please join us in this amazing 3 days course, in how to treat Sensory Defensiveness with no other than the creaters behind - Patricia and Julia Wilbarger. Only this year 2016 - May 18th, 19th and 20th

Læs indlæget
  • Vi søger børn til gratis forløb

Vi søger to børn i alderen 4-6 år og 7-9 år (et barn fra hver aldersgruppe), som har lyst til at træne med vores to børneergoterapeut praktikanter.

Læs indlæget
  • 3 dages kursus i ”The SPIRiT” of Pediatric OT© med Tracy Murnan Stackhouse, MA, OTR/L

Revolutionerende nyt redskab for børneergoterapeuter kommer til Danmark Aarhus, 6.- 8. juni 2017

• Protac legatet 2015

At være pionær og visionær indenfor ergoterapifaget kræver kræfter og tålmodighed! Særligt fordi det er de færreste mennesker, som ved hvad vi arbejder med og for. Men det kommer de i langt højere grad til fremover :)

Læs indlæget
  • Tips: solcreme til sensorisk intolerante!

For mange familier vi ser i Pilotskolen, er det præcist den situation, som er allersværest med deres børn. For når prognoserne viser ”Højt solskin og sommervejr ugen ud”, ja så bliver de fleste glade, særligt efter en lidt trist sommer – vejrmæssigt. Men hvordan får du den ”fordømte” solcreme på dit barn på en god måde?

• Konkurence uge 42

Oven i denne kuffert med sensoriske snacks får du også 1,5 times gratis vejledning på Pilotskolen (kan være over Skype) ift. et specifikt barn eller en voksen, som har svært ved at sorterer sanseindtryk, har uro, let bliver overstimuleret el. har lignende udfordringer.

• Overrækkelse af Protac legatet 2015

Vi er virkelig stolte og taknemmelige. Mest fordi vores arbejde med denne type udfordringer hos børn (og voksne) er så vigtig for os at få udbredt og givet støtte til.

• Vejledning til reduceret pris

Har du et barn som beskrives som Signalstærk, Særligt sensitiv, Angst, med eller uden bogstaver tilknyttet eller er du blot i tvivl om dit barn overreagerer på sanseindtryk, så få mere viden nu.

Læs indlæget
  • Hvad er sensorisk intolerance?

Når børn overreagerer på lyd, lys, berøring, bevægelse, har søvnproblemer eller har svært ved at komme sig efter oplevelser i hverdagen, kan det meget let handle om Sensorisk intolerance - Læs artiklen om Hvad Sensorisk intolerance er i dette blogindlæg.