Konkurrence Sensoriske snacks og 1,5 times vejledning på Pilotskolen

Oven i denne kuffert med sensoriske snacks får du også 1,5 times gratis vejledning på Pilotskolen (kan være over Skype) ift. et specifikt barn eller en voksen, som har svært ved at sorterer sanseindtryk, har uro, let bliver overstimuleret el. har lignende udfordringer.

I Pilotskolen laver vi altid en skræddersyet sensorisk diæt til vores børn og voksne i forløb. Diæten består af nøje udvalgte lege og aktiviteter der stimulerer de individuelt udvalgte sanser og lægger op til social interaktion mellem barn og voksne. Desuden indeholder diæten ofte sensoriske snacks.

Sensoriske snacks er små ting man kan gøre for at regulere sig selv. De går oftest ind og stimulerer det hvad vi kalder ”Suck, swallow, breath synchrony” hvilket har en stærk regulerende effekt.
 Sensoriske snacks kan fx være at drikke eller blæse bobler med sugerør, tygge og bruge bubblegum, lave pustelege som bordfodbold med vatkugler og sugerør,  spise nogle ting som knaser, eller er seje at tygge, spille på mundharmonica, fløjte, kazoo osv. osv. Hver enkelt barn/voksens nervesystem er individuelt og derfor skal behandlingen nøje målrettes den enkelte. Det kan vi på Pilotskolen!

I Pilotskolen har vi et stort udvalg af ting der kan bruges til disse sensoriske snacks og nu har I muligheden for at vinde en kurv med nogle af vores mest brugte ting, sammen med en vejledning til hvordan tingene bruges.

For at kunne vinde skal du gøre følgende:
1: ”like” vores side på Facebook HER

2: skrive i dette opslag hvorfor det er netop jeres familie der skal vinde kurven
 Og så må du gerne dele dette opslag med dine venner.

Vi trækker en vinder så snart som vi rammer de 250 likes, så skynd dig at være med.

God efterårsferie!

Kuffert sensoriske snacks