Pilotskolen er blevet tildelt Protac legatet 2015!!

At være pionær og visionær indenfor ergoterapifaget kræver kræfter og tålmodighed! Særligt fordi det er de færreste mennesker, som ved hvad vi arbejder med og for. Men det kommer de i langt højere grad til fremover :)

For i denne uge fik vi nemlig et gigantisk fagligt skulderklap for vores arbejde i Pilotskolen! og sådan noget giver energi og lyst til at knokle videre.

Dette års Protac legat på 25.000 kr, som gives til ergoterapeuter, som gør en særlig indsats inden for sanseintegrations området. Ergoterapeuter som vil mere med faget og som tør at gå efter det, for at skabe øget viden på området, går i 2015 til Pilotskolen!!

Vi har øremærket pengene til et studieophold i USA, som vil styrke vores arbejde med børn (og voksne) med modulations forstyrrelser i mange år frem og vi kan næste ikke vente :)

Fordi disse børn har meget få fagpersoner herhjemme i Danmark, som forstår deres tilstand og som tilmed kan behandle deres udfordringer og støtte deres familier. Det vil vi arbejde lige så dedikeret for, som vi hele tiden har gjort, men med en øget viden og et endnu stærkere fundament, for at skabe best praxis i børneklinikken.

Vi må ud på de bonede gulve rundt omkring i landet og tale børnenes sag, skabe viden om modulations forstyrrelser, prøve at give fagfæller og forældre mere viden til at støtte disse børn og voksne. Det bliver endnu en milepæl i vores rejse som børneterapeuter.

Vi er stolte og uendeligt taknemmelige og ja.. elsker jo bare vores arbejde!!