Få vejledning til en meget reduceret pris i næste uge..

Har du et barn som beskrives som Signalstærk, Særligt sensitiv, Angst, med eller uden bogstaver tilknyttet eller er du blot i tvivl om dit barn overreagerer på sanseindtryk, så få mere viden nu.

I forgårs modtog vi Protac-legatet og vi rundede de 275 likes på vores facebookside! Derfor vil vi i Pilotskole gerne give noget tilbage!

Lige nu kan du derfor booke vejledning til en meget reduceret pris på 300 kr. i timen (Normalpris 600kr)

Bliv afklaret på om dit barn eller du selv er sensorisk intolerant, har modulations udfordringer og hvad du kan gøre for at støtte dit barn eller dig selv bedre. Så hvis du har et barn som er Signalstærk, Særligt sensitiv, med eller uden en diagnose – så kontakt os for mere viden.

Der kan bookes tid på følgende datoer: torsdag den 12. november og tirsdag den 17. november. Man booker ved at sende en mail til info@pilotskolen.com hvor man skriver navn, telefonnummer, hvilken dag man fortrækker og om du kommer forbi Pilotskolen eller om du gerne vil Skype med os, hvorefter du får en bekræftelse på mail. Vi bruger først-til-mølle princippet så skynd dig hvis du vil have en tid.

Rigtig god Weekend!