Vi søger 2 børn til et gratis 4 ugers forløb i Pilotskolen.

Vi søger to børn i alderen 4-6 år og 7-9 år (et barn fra hver aldersgruppe), som har lyst til at træne med vores to børneergoterapeut praktikanter.

Tilbuddet om træning er gratis og foregår udelukkende onsdage ml. 11-12 eller 12-13 i ugerne 8, 9, 10 og 11. Det er vigtigt, at man kan komme alle 4 gange, samt 2 korte samtaler. Gratis forløb til 2 børn (normalpris 5.000kr)

Børnene bliver testet sanse og motorisk den første gang og modtager derefter 3 timers Sanseintegrationsbehandling og Floortime. I alt 4 timer over 4 uger. Der sættes 30 min. af til et interview med barnets forældre inden opstart og igen efter forløbet en samtale, hvor en gennemgang af barnets styrker og udfordringer, bliver delt forældre og terapeut.

Begge vores terapeut praktikanter er næsten færdiguddannede og dygtige til børn. Derudover bliver de coachet igennem hele forløbet.

Hvis du er interesseret i at deltage sammen med dit barn, så skriv en mail til os på info@pilotskolen.com og fortæl: Hvor I bor i landet, dit barns alder og køn, kort om ønske om hjælp til dit barn fra os og så udvælger vi to børn og kontakter jer. Det er ikke først til mølle princippet men handler derimod om hvilke børn vi vurderer, kan få mest glæde af et sådan tilbud.

Vi glæder os til at høre fra jer. Vi giver besked senest d. 10 februar eller så snart som vi har fundet to kandidater.

Marc Og Sebastian

 

Copyright Pilotskolen.com 2014 Udviklet af More in Mind & Inmedia