Pilotskolen ApS søger ny kollega inden for børneområdet

Vil du være vores nye kollega fremover og har du mod på at blive selvstændig?

Vi har et ønske om at fortsætte vores vokseværk i børneklinikken Pilotskolen og derfor søger vi nu den rette kandidat til vores niche område ”børn med modulationsforstyrrelser og sanseintegrationsforstyrrelser generelt”.

Vores mål er inden for en årrække at skabe et nyt klinikfællesskab i Aarhus, hvor børnene er i centrum. Har du lyst til at blive vores næste kollega?

Vær opmærksom på, at du skal kunne tikke følgende af med overbevisning, inden du kontakter os:

1. Du har mod på, med hjælp fra garvede iværksættere, at blive selvstændig og høre under et sundt og inspirerende klinikfællesskab i Aarhus, hvor børneområdet er i fokus. Vær opmærksom på, at dette IKKE er et lønmodtager job, men derimod din chance, for at skabe dit eget job, med vores hjælp.
  2. Det forventes at du vil arbejde ud fra den nyeste viden på Sanseintegrations området og de nærliggende områder inden for bl.a. neurologi og psykologi, som vi dagligt benytter i vores arbejde.
  3. Du har flair for børn og brænder for, at lære mere om at arbejde med børn med mange forskellige udfordringer, deres forældre og familiemedlemmer.
  4. Du har enten erfaring inden for børneområdet eller er optaget af at komme inden for børneområdet og du er klar til at gennemføre en videreuddannelse, som er sammensat af os.
  5. Du drømmer om at arbejde i et arbejdsfællesskab hvor der på alle måder er plads til at tænke i nye baner og hvor du har frihed, hver dag i året, til selv at sætte din egen arbejdstid, herunder ferier, som du nu har brug for.  Det samme gælder din efteruddannelse, du styrer selv hvad og hvordan alt efter hvad du har brug for.
  6. Du bor i Aarhus eller nærmeste omegn eller er på vej.
  7. Du har viljen til at arbejde hårdt på at blive en af landets dygtigste børneergoterapeuter til vores team og du har opbakning fra dit bagland.

Ligesom vi lærer børn at navigere en hjerne og en krop som ikke altid taler lige godt sammen er vi nu optaget af, at finde den rette ergoterapeut eller fysioterapeut kandidat som vil lære fra os, at stå på egne ben, sammen med os, inden for dette vigtige børneområde. Vi har igennem de sidste 4 år skabt en solid forretnings- og vidensmæssig platform at stå på, og vi er kendt for at yde en høj service og for at skabe resultater. Derfor har vi også familier, som kommer fra hele Danmark, for at komme i forløb hos os.

Vi opfordrer både mandlige og kvindelige ergo- og fysioterapeuter til at søge.

Lidt om Pilotskolen ApS:

Pilotskolen ApS er ejet af to dedikerede børneergoterapeuter, Christina Sø Bendixen og Caroline Houtzager Rasmussen. Vi har speciale i børn med sanseintegrationsforstyrrelser, særligt børn med modulationsforstyrrelser.

Vi er uden tvivl ildsjæle begge to og vi arbejder konstant på at udvikle nye muligheder for disse børn til at lykkes individuelt og i fællesskaber. Vi har bl.a. afholdt Danmarks første Camp i sommeren 2017 hvor terapi, udeliv og fællesskab var i fokus for børn i alderen 8-10 år.

Vi tilbyder gruppeforløb, børneforløb, intensive forløb og mulighederne for at yde en særlig service og terapi, som passer til det enkelte barn er virkelig vores mål til enhver tid. Men vi kan også se at der er et stort behov for mange flere ydelser for denne gruppe børn. Men til det mangler vi flere dygtige terapeuter.

Vi tiltrækker nogle af verdens dygtigste terapeuter til at afholde kurser for os her i Danmark og vi underviser selv på VIA University College i Aarhus og ved University College Syd i Esbjerg inden for børneområdet.

Fremgangsmåden for at søge:

Send os din e-mail til info@pilotskolen.com

1. Vedlæg dit CV
  2. Din besvarelse på ovenstående 7 punkter
  3. Skriv lidt om hvad du drømmer om ift. et fremtidigt samarbejde.

Tidsfristen for ansøgningen er i første omgang: d. 14 september 2017 kl. 12:00 Vi kontakter jer, som vi gerne vil invitere ind til et personligt interview lige efter tidsfristen.

Vi glæder os utroligt meget til at møde dig :)

Caroline Og Christina Pa Badcafe