Praktiske oplysninger når I starter i forløb på Pilotskolen

Det kan være rart at vide hvordan I bedst kommer i gang hos os. Hvis du har brug for mere viden end den du finder her, så spørg os endelig.

Pilotskolen er et super hyggeligt sted og vi har gjort meget ud af, at det skal være hjemmelige omgivelser, netop så barnet føler sig godt tilpas og kan slappe af på vores sted. Det samme gælder for jer forældre. Vi har for nylig fået en ro-maskine i rummet ved badeværelset, som I er velkommen til at benytte imens vi træner med jeres barn. Men man er også meget velkommen til bare at slappe af og nyde en kop kaffe og tage et smut på facebook eller arbejde lidt. Vi har Wi-Fi.

Den første gang du skal på Pilotskole Du skal medbringe et par faste indesko/løbesko til barnet da det skal have det på til dele af børneundersøgelsen. Derudover så husk at give dit barn tøj på, som det let kan bevæge sig rundt i, både første gang og derefter.

Vi beder jer om at deltage i jeres barns træning i det omfang barnet har brug for det. Ofte øver vi nye lege til jeres hjemmeprogram sammen med jer forældre, og så kan jeres deltagelse de sidste 10-15 min være nødvendig. Nogle børn har deres forældre med hver gang. Det er altid individuelt hvad der er behov for og naturligvis også afhængig af barnets alder. Vi oplever, at det ofte er en vekslen imellem det ene og andet, alt efter barnet og det som barnet træner. Spørg endelig hvis du er i tvivl om du skal deltage den pågældende dag.

Pga. af vores ruminddeling har vi indtil videre valgt, ikke at have et dicideret venterum. Vi vil hellere bruge alle vores lokaler dynamisk. Derudover er vores lille indgang ikke særligt velegnet til formålet.

Af samme grund vil vi også bede om, at I i videst muligt udstrækning sørger for, at komme så tæt på jeres aftalte tid som muligt. På den måde bliver barnet før jer ikke forstyret midt i sin process og evt. mister fokus. Det vil senere hen også komme jeres eget barn til gode.

For jer som kommer langvejs fra eller måske er på klinikken første gang, så beder vi jer om, at stadig komme så tæt på jeres tid som muligt. Ellers har vi en fantastisk legeplads på skolen overfor klinikken. Skolen hedder Skåde skole og der er massere af muligheder for at lege inden man skal komme i Pilotskolen. I er velkommen til at parkere på Pilotskolens P-plads og gå en tur, indtil I skal ind til os.

Det forekommer oftere nu end tidligere, at vi har 2 børn i klinikken på samme tid. Vi vurderer altid nøje hvilke børn, som er i stand til at være sammen med andre. Der kan være helt klare fordele ved at se andre børn være til træning i Pilotskolen. Derudover, hvis muligheden byder sig, lægger vi også op til, at børnene kan lave en enkelt aktivitet eller leg sammen. Det er en unik mulighed for at øve sine sociale kompetancer, sammen med os terapeuter, med den målgruppe der er allervigtigst for børn, nemlig andre børn. 

Alle børn i Pilotskolen har kun én primær terapeut tilknyttet ad gangen, som I vil have kontakten med løbende. Det kan indimellem give rigtig god mening, at skifte terapeut undervejs hvis der er en specifik problematik, som den anden af os er mere specialiseret i, eller der bare skal et par nye øjne på barnet. Vi laver løbende supervision af hinandens arbejde, hvorfor du også vil kunne opleve, at vi fra tid til anden følger hinandes sessions med børnene. Det gør vi for at opretholde og fortsat styrke vores høje faglige niveau.

Vi glæder os til at møde jeres barn og jeres familie :)

 

 

 

Copyright Pilotskolen.com 2014 Udviklet af More in Mind & Inmedia