Priser

Vi varsler prisændring pr. 1 januar 2018

For forældre:

Afklarende samtale af 1 times varighed. I er velkommen både på klinikken eller over telefon/Skype hjemmefra. Den afklarende samtale kan give jer et overblik over jeres barns udfordringer, hvorfor barnet reagerer som det gør, og de muligheder der findes for jer. Pris 600 kr.
Book en tid allerede i dag på tlf. 61502312 eller info@pilotskolen.com

Opstartsforløb til børn (og voksne) indeholder:

  1. Interview med forældre (2 timer)
  2. Intensivt udredningsforløb i direkte kontakt med barnet på 5 timer ialt, typisk 2,5 time pr. gang (aftales individuelt, alt afhængig af barnets alder og dagsform).
  3. Udarbejdelse af behandlingsplan (2 timer)
  4. Herefter en samtale med forældrene hvor resultaterne og behandlingsplanen formidles (2 timer)

Dette opstartsforløb på 11 timer koster samlet 7.150 kr. 

Efter endt opstartsforløb. Børn (og voksne) fortsætter efter opstartsforløbet med at gå på Pilotskolen til behandling i en kortere eller længere periode.Det videre forløb i Pilotskolen er altid skrædersyet og kan deraf se meget forskelligt ud, alt afhængig af situationen for det enkelte barn, familiens behov og ressourcer, samt hvor i landet familien bor. Vi dækker hele landet og har mange familier fra både Sjælland og Fyn.

Obs. Der kan forekomme merudgift til evt. lytteprogram, materialer til hjemmeprogrammer. Vi forsøger at holde det til så lidt som muligt. Det er vores filosofi, at benytte de ressourcer, som familien allerede har.

Behandling på Pilotskolen af ca. 55 min. varighed koster 750 kr.
Vejledning og instruktion på Pilotskolen koster 750 kr pr. hele time.

Vejledning på Skype, mail, tlf. koster 700 kr pr. time

Hjemmebesøg og Institution. Der er mulighed for, at vi kører ud til jer eller den instituion/skole jeres barn går i. Her betaler I 750 kr pr time vi er der, samt for km takst efter gældende regler (3,53 kr pr. km 2017). Derudover skal I medregne 375 kr i timeløn for tiden i bilen

Korte mails, kortere telefonsamtaler (ml. 0-10 min) koster ikke noget for familier tilknyttet Pilotskolen.

Ved afbud eller manglende fremmøde:  Du kan altid flytte din tid eller melde afbud uden merberegning i op til 24 timer før din aftalte tid i Pilotskolen. Melder du afbud senere end 24 timer før, tillader vi os at tage fuld timepris for den aftalte tid.

Ved akut opstået sygdom er de første 2 gange uden beregning og herefter bliver du faktureret for halvdelen af den aftalte session.

For offentlige institutioner:

Mentoring og Undervisning koster 750 kr i timen excl. forberedelse, som er en merudgift. Vi tilbyder skrædersyet undervisning og mentoring ud fra jeres ønsker og behov. Skriv for tilbud på info@pilotskolen.com

institutions- og Skolebesøg. Der er mulighed for, at vi kører ud til jer, her betaler I 750 kr pr time vi er der, samt for km takst efter gældende regler (3,53 kr pr. km 2017). Derudover skal I medregne 375 kr i timeløn for tiden i bilen

 


 

 

Copyright Pilotskolen.com 2014 Udviklet af More in Mind & Inmedia