Priser

For forældre:

Afklarende samtale af 1 times varighed. I er velkommen både på klinikken eller over telefon/Skype hjemmefra. Den afklarende samtale kan give jer et indblik i jeres barns udfordringer, hvorfor barnet reagerer som det gør, og de muligheder der findes for jer. Prisen er 700 kr.
Book en tid allerede i dag på tlf. 61502312 eller info@pilotskolen.com

Opstartsforløb til børn (og voksne) indeholder:

  1. Interview med forældre (2 timer)
  2. Intensivt udredningsforløb i direkte kontakt med barnet på 5 timer ialt, typisk fordelt på 2-3 gange (aftales individuelt, alt afhængig af barnets alder).
  3. Resultaterne af børneundersøgelsen analyseres og der udarbejdes en behandlingsplan (2 timer)
  4. Herefter en samtale med forældrene hvor resultaterne og behandlingsplanen formidles (2 timer)

Dette opstartsforløb på 11 timer koster samlet 8.250 kr. 

Udarbejdelse af Sensorisk diæt (Hjemmeprogram) koster 2.550 kr.

En skriftig rapport af undersøgelsesresultater eller rapport om barnets udvikling aflønnes med 850 kr pr. time, typisk 2-5 timers arbejdstid. Vi giver et overslag inden arbejdet begyndes.

Efter endt opstartsforløb. Børn (og voksne) fortsætter efter opstartsforløbet med at gå på Pilotskolen til behandling i en kortere eller længere periode. Det videre forløb i Pilotskolen er altid skrædersyet og kan deraf se meget forskelligt ud, alt afhængig af situationen for det enkelte barn, familiens behov og ressourcer, samt hvor i landet familien bor. Vi dækker hele landet og har mange familier fra både Sjælland og Fyn.

Obs. Der kan forekomme merudgift til evt. lytteprogram, materialer til hjemmeprogrammer. Vi forsøger at holde det til så lidt som muligt. Det er vores filosofi, at benytte de ressourcer, som familien allerede har.

Behandling på Pilotskolen af 1 times varighed koster 850 kr. Typisk er barnet i terapi i 1 time og 15 min eller 1 time og 30 min pr. gang. Dette aftales med familien ved opstart.

Vejledning og instruktion på Pilotskolen koster 850 kr pr. time.

Vejledning på Skype, mail, tlf. koster 800 kr pr. time

Hjemmebesøg og Institution. Der er mulighed for, at vi kører ud til jer eller den instituion/skole jeres barn går i. Her betaler I 850 kr kr pr. time vi er der, samt for km takst efter gældende regler (3,54 kr pr. km 2018 takst). Derudover skal I medregne 425 kr i timeløn for tiden i bilen

Korte mails, kortere telefonsamtaler (ml. 0-10 min) koster ikke noget for familier tilknyttet Pilotskolen.

Ved afbud eller manglende fremmøde:  Du kan altid flytte din tid eller melde afbud uden merberegning i op til 24 timer før din aftalte tid i Pilotskolen. Melder du afbud senere end 24 timer før, tillader vi os at tage fuld timepris for den aftalte tid.

Ved akut opstået sygdom er de første 2 gange uden beregning og herefter bliver du faktureret for halvdelen af den aftalte session.

For offentlige institutioner:

Mentoring og Undervisning Vi tilbyder skrædersyet undervisning og mentoring ud fra jeres ønsker og behov. Skriv for tilbud på info@pilotskolen.com

institutions- og Skolebesøg. Der er mulighed for, at vi kører ud til jer, her betaler I 850 kr pr time vi er der, samt for km takst efter gældende regler (3,54 kr pr. km 2018). Derudover skal I medregne 425 kr i timeløn for tiden i bilen.

 

 

 

prislisten tager forbehold for evt. tastefejl.


 

 

Copyright Pilotskolen.com 2014 Udviklet af More in Mind & Inmedia