Voksne

Man vokser sig ikke fra modulations forstyrrelser... lige meget hvor gammel man bliver.

Er du selv lydfølsom, lysfølsom, sover dårligt, har det svært med store forsamlinger, eller kan bedst have en bestemt slags tøj på, spiser helst noget du kender osv?

Måske har du bare mange små ting i din hverdag, som helst gerne skal være præcist, som du har brug for... uden at omverden helt kan forstå dig?

Så har du muligvis svært ved at modulere sanseindtryk.

Man vokser ikke fra modulations forstyrrelser, men man bliver dygtig til at styre udenom situationer, som giver ubehag. Det kan være familiefester, koncerter, eller badeturen i havet, og mange flere. Det er meget individuelt fra person til person.

Voksne med de her udfordringer oplever også, at de ofte bliver voldsomt forskrækkede, mere opfarende, eller at deres lunte hurtig bliver kort over for deres børn, når der kræves ekstra meget af dem, også selvom de ikke nødvendigvis er særligt temperamentsfulde mennesker. Det skyldes, at man bruger unødigt meget energi på at sorterer stimuli i sin hjerne, og derved ikke har nok energi til at restituere og blive klar igen. Man kan på den måde stå i minus i mange år, uden selv at være klar over det. 

Flere og flere voksne som gennemgår perioder med stress, depressioner, eller angst i deres liv, viser sig at have en forhistorie med modulations problematikker. På den måde er man bare mere såbare overfor omverdens indtryk og krav. Det påvirker vores selvopfattelse, når vi oplever verden på den måde.

Til forskel fra børn, så er vi voksne (det gælder også unge) med problemer med at modulere sanseindtryk, eksperter i at danne strategier for at undgå eller komme udenom situationer, som kræver noget særligt af os. Det betyder at vores evne til at være fleksible og frie til at gøre de ting i livet vi gerne vil, også bliver begrænset.

Sådan behøver det heldigvis ikke at være! Uanset din alder kan man altid bedre og i mange tilfælde helt ændre din evne til at modulere sanseindtryk.

Ring eller skriv til os og bliv klogere på hvad det går ud på...                                     

 

Copyright Pilotskolen.com 2014 Udviklet af More in Mind & Inmedia